Amazon marketplace integratie

Vergroot je doelgroep met Amazon

Your Digital Minds helpt je op weg met het implementeren van Amazon. Heb je al een Amazon sellers account? Dan helpen wij ook met optimaliseren. 

Amazon implementatie uitbesteden

Wil jij jouw doelgroep verbreden en opschalen in je verkopen? Dan is een van de stappen die je kan ondernemen het aansluiten van Amazon en je producten hier op verkopen. Hierdoor kan je meeliften op het succes van de Amazon Marketplace. 

Heb je al een integratie met Amazon? Dan kunnen wij jou ook helpen met het optimaliseren van onder andere de content die momenteel online staat en het vindbaar maken in de Amazon zoekresultaten.

Wil je refurbished producten gaan verkopen op Amazon? Hierbij kunnen wij jou ook helpen.  

Amazon Marketplace Implementatie

Onze prijzen

Voor Amazon implementatie hebben wij geen standaard prijzen. Dit is geheel afhankelijk van de backoffice die gebruik wordt en het aantal producten dan op Amazon moet komen. Klik hieronder op vraag een offerte aan.

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Veelgestelde vragen Amazon Implementatie

Ik heb een Shopify of WordPress website, kan ik dit aan Amazon koppelen?

Dit is zeker mogelijk. Op deze manier kunnen wij de producten naar Amazon pushen, teven kunnen wij order die van Amazon vandaan komen automatisch tussen je orders terug laten komen.

Wij hebben al een Amazon account kunnen jullie dit optimaliseren?

Graag helpen wij jou hierbij. Wij hebben zowel technische kennis over de impementatie in huis als kennis over optimalisatie van online content op Amazon. 

Hebben jullie ook verstand van andere marketplaces?

Yes, hier hebben wij verstand van. Wij hebben onder andere kennis van Bol.com, eBay, Refurbed en Google Shopping. Ben je opzoek naar een specifieke marketplace? Neem dan gerust contact met Your Digital Minds op. 

Hoe veel kost een Amazon Seller account?

Om zichtbaar te zijn op Amazon betaal je zo’n 50 euro per maand. Dit een een standaard fee die amazon in rekening brengt. Vervolgens brengt Amazon per verkoop een percentage in rekening. Dit is afhankelijk van de categorie product en prijs van het product.  

 

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?