BackMarket Marketplace Bureau

Verkoop Refurbished & retourproducten

Your Digital Minds helpt je op weg met BackMarket, de marketplace voor refurbished producten. Een unieke oplossing voor al je retour en refurbished producten.

BackMarket integreren?

Ben je opzoek naar een oplossing voor je retourproducten of verkoop je refurbished producten? Dan is het misschien interessant om jouw huidige webshop aan te sluiten op BackMarket. BackMarket is een van de grootste marketplaces waar refurbished elektronica wordt verkocht. BackMarket biedt de mogelijkheid om in heel Europa je producten te verkopen.

Your digital Minds heeft diverse bedrijven geholpen met het koppelen van webshops aan BackMarket. Neem contact met ons op via de offerte knop hieronder als je meer info wilt hebben over een BackMarket integratie.

 

 

BackMarket Integratie

Onze prijzen

Voor de service BackMarket Integratie hebben wij geen standaard prijs. Neem contact met ons op om dit te bespreken.

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Veelgestelde Vragen BackMarket Marketplace Integratie

Hoeveel kost een BackMarket Integratie?

De kosten van deze integratie zijn  geheel afhankelijk van de backoffice die wordt gebruikt om producten online te plaatsen. Wanneer er een “Feed” of “API” mogelijkheid is kan dit eenvoudiger aan BackMarket gekoppeld worden en zullen de kosten meevallen.

Zijn jullie partner van BackMarket.

Wij zijn geen partner van BackMarket, echter hebben wij wel goed contact met BackMarket. Om deze reden kunnen wij snel schakelen en er voor zorgen dat jij zo snel mogelijk kan verkopen via deze marketplace.

Ik heb zelf geen verstand van BackMarket, kunnen jullie alles implementeren?

Tuurlijk, wij bespreken graag met jou de mogelijkheden! Houd er rekening mee dat BackMarket redelijk strenge eisen steld aan haar verkopers. Zo moet er van te voren een toets afgelegd worden en dienen de producte te voldoen aan de kwaliteits eisen die worden gesteld. 

Hebben jullie ook verstand van andere marketplaces?

Wij hebben ervaring met diverse marketplaces. Zowel integratie als het online zichtbaar worden. Staat de marketplace die je zoekt hier niet tussen? Laat dit dan aan ons weten, wie weet kunnen wij jou toch verder helpen. 

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?