Coaching website maken

Binnen een week je eigen coaching website

Wil je je eigen coaching website hebben? Your Digital Minds maakt hem voor je! Je kunt kiezen uit verschillende templates, waardoor je binnen 5 werkdagen je site al opgeleverd kunt krijgen!

Coaching website nodig?

Heb je een nieuwe website nodig voor je coaching praktijk? Of je nu een bestaande coaching praktijk of een nieuwe coaching praktijk hebt, wij helpen je graag verder! Je coaching website zal snel zijn en goed vindbaar in Google, waardoor je klanten je gemakkelijk kunnen vinden. Ook kun je ervoor kiezen om een afspraakmodule in te bouwen, waarbij afspraken automatisch ingeschoten worden.

Coaching website maken

We hebben verschillende templates beschikbaar voor een coaching website. Dit zorgt ervoor dat we je coaching site al binnen 5 werkdagen op kunnen leveren. Wil je meer maatwerk in je template? Dat is uiteraard ook mogelijk. Check hieronder de verschillende pakketten en vraag een offerte aan. We komen we binnen twee werkdagen bij je terug!

Coaching Website Bouwen
Coaching Website Bouwen

Goed online vindbaar

Onze websites zijn geoptimaliseerd om online goed vindbaar te zijn. Kies je voor een coaching website van Your Digital Minds? Dan zorgen wij er voor dat jouw website binnen 5 werkdagen online staat en dat de nodig programma’s zijn geïntegreerd  om online zichtbaar te zijn. Je kan dus bijna direct beginnen met groeien en het aanspreken van potentiële nieuwe klanten.

Waar moet een goede coaching website aan voldoen?

Een goede coaching website moet aan diverse factoren voldoen. Zo is het van belang dat een coaching website persoonlijk moet zijn. Dit heeft er mee te maken dat tijdens coaching sessies vaak persoonlijke dingen besproken worden. Potentiële klanten willen dus van te voren graag weten met wie ze te maken hebben alvorens ze een afspraak in plannen of contact op nemen. Een goede coaching website moet ook snel zijn. Laadt jouw coaching website niet snel, dan bestaat de kans dat potentiële klanten weer weg gaan van jouw website en door gaan naar de volgende. 

Onze prijzen

Wij bieden verschillende coaching website pakketten aan. Prijzen zijn excl. Btw.

Een op maat gemaakte offerte ontvangen? Klik op de knop hieronder en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Veelgestelde vragen – Kapper website

Hoe snel staat de website live?

We werken met verschillende templates waar je uit kunt kiezen. Dit zorgt ervoor dat je al binnen een week je website live kan hebben staan!

Hoe gaat het afspraken maken in zijn werk?

Met het Light en Medium pakket worden er mails gestuurd van de tijdstippen en data. Hierin staan alle klantgegevens. Met het Large pakket krijg je een afsprakenmodule waarin klanten zelf beschikbare tijden en data kunnen kiezen. Deze worden automatisch in je agenda ingeschoten.

Hoeveel kost de hosting?

Dat ligt eraan voor welke hosting je wilt gaan. Hosting pakketten zijn al beschikbaar vanaf 10,- per maand.

Wat als ik na een tijdje aanpassingen op mijn site wil doen?

Geen zorgen, wij staan altijd klaar voor je om bijvoorbeeld teksten aan te passen. Deze nieuwe teksten dien je wel zelf aan te leveren. Ook helpen we je graag de achterkant van je website te begrijpen. Dan kan je, mocht je daar behoefte aan hebben, zelf deze aanpassingen doen.

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?