Facebook Shopping Bureau

Conversie via Social media

Your Digital Minds helpt je op weg met je producten zichtbaar te krijgen op Facebook door middel van Facebook Shopping integraties.

Facebook Shopping integratie uitbesteden?

Door alleen te verkopen via je eigen webshop spreek je maar een deel van je doelgroep aan. Tegenwoordig is social shopping steeds populairder. Door middel van social shopping kan je eenvoudig de juiste doelgroep gebruiken en gericht adverteren. Dit zorgt vervolgens voor lagere conversie kosten en een verhoging van je conversie. Een van de meest populaire social shopping kanalen die er is, is Facebook Shopping. Via Facebook Shopping kan je eenvoudig producten online laten zien op je Facebook pagina. Je kan daarnaast ook gericht adverteren om zo via Facebook of je eigen website producten te verkopen.

Het integreren van Facebook Shopping kan een lastig proces zijn. Your Digital Minds helpt je graag met het integreren van deze nieuwe kanalen om zo de eerste conversies binnen te krijgen. Tevens kunnen wij je ook helpen met de integratie van je Facebook Pixel om zo ook de juiste conversies te meten.

 

Facebook Shop integratie Bureau

Onze prijzen

Wij bieden verschillende Facebook Shopping pakketten aan. Prijzen zijn excl. Btw.

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?