Google Shopping – Performance Max

Direct meer zichtbaarheid & Conversie

Your Digital Minds helpt je op weg met je Google Shopping campagnes. Van het aansluiten op Google Merchant & Shopping tot Google Shopping campagnes. Vanaf Q3 2022 vervalt Smart Shopping en moet er over worden gestapt op Performance Max campagnes. Meer info over wat dit voor je betekent? Neem contact op!

Google Shopping uitbesteden?

Marketplaces worden steeds belangrijker in het online landschap. Google Shopping is hier een van. Veel consumenten maken namelijk gebruik van een grote overzichtspagina om zo de beste en goedkoopste webshop te vinden. Verkoop je nog niet via Google Shopping? Dan loopt je waarschijnlijk heel veel conversies mis.

Your Digital Minds helpt jou graag met het aansluiten en opstarten van je Google Shopping campagnes. Dit betekent dan ook direct nieuwe klanten en conversies. Heb je al een bestaand Google Shopping account? Dan helpen wij jou graag met het verbeteren van de zichtbaarheid en optimalisatie van je campagnes.

Een aantal jaar geleden is Smart Shopping geïntroduceerd. Vanaf Q3 2022 wordt dit al weer uitgefaseerd en wordt er overgestapt op Performance Max campagnes. Hierin gaat het algoritme van Google nog meer ‘los’ op de data die het krijgt om zo een optimale performance te creëren. Wees goed voorbereid en zorg ervoor dat je zoveel mogelijk data hebt voordat je overstapt. Heb je hier hulp bij nodig? Vraag hieronder een offerte aan!

 

Google Shopping en merchant bureau

Onze prijzen

Vraag voor deze service een offerte bij ons aan. Klik op de knop vraag offerte aan en laat je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Veel gestelde vragen over Google Shopping en Performance Max

Hoe veel kost een Google Ads campagne?

De kosten van een Google Ads campagne zijn geheel afhankelijk van het beschikbare budget en ambitie van het bedrijf.

Wat is Performance Max?

Performance Max is een doelgericht campagnetype met als doel adverteerders conversies te laten verhogen via de verschillende advertentiekanalen van Google. Dit omvat Search, Display, Discover, Maps, Gmail en YouTube. Hiermee kunnen retailers hun aanwezigheid in verschillende advertentieformaten verhogen.

Hoe werkt Performance Max?

Performance Max gebruikt machine learning-modellen om biedingen en plaatsingen te optimaliseren om conversies of conversiewaarde voor uw doelstellingen te stimuleren, maar u levert belangrijke input zoals publiekssignalen (inclusief uw klantgegevens) en tekst, afbeeldingen en video van hoge kwaliteit die de prestaties van uw campagne aanzienlijk kunnen verbeteren.

Is Google Performance Max goed?

In het algemeen werkt Performance Max goed bij het binnenhalen van nieuwe leads, het verhogen van het rendement op advertentie-uitgaven (ROAS) en het bieden van een geweldige mobiele ervaring. Maar het is niet de ‘set it and forget it’ automatiseringsdroom die Google aanprijst.

What is Google Shopping?

Google Shopping, vroeger bekend als Product Listing Ads, is een dienst van Google. Hiermee kunnen klanten producten zoeken, bekijken en vergelijken. Deze producten worden weergegeven wanneer een klant Google gebruikt om naar een product te zoeken.

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?