Hotjar implementatie

Onderzoek het gedrag van je website bezoekers met Hotjar! De ideale tool om laagdrempelig klantdata te verzamelen. Van kwantitatieve data door middel van mini-enquêtes tot kwalitatieve data als recordings van online sessies.

Hotjar uitbesteden?

Als je meer inzicht in het gedrag van je website bezoekers wilt hebben is Hotjar de go-to tool. Je kan vrijwel alle data van een bezoekerssessie in kaart brengen. Denk aan:

  • Heatmaps

Ideaal om hoog over te kijken naar gebruikersdata. Je kan bijvoorbeeld een heatmap van je homepage maken, waardoor je kunt zien waar het meeste op geklikt wordt. Is er een belangrijke categorie die juist gemist wordt door je klant? Ga ermee aan de slag en zet een A/B test op waarbij je deze categorie op een meer zichtbare plek zet.

  • Individuele sessie opnames

Zie je dat er ergens in je funnel een plek is waar de conversie plotseling lager is? Zet op deze specifieke URL een recording aan zodat alle sessies vanaf daar worden opgenomen. Deze kan je individueel terugkijken, waardoor je een eventuele bottle neck snel kan opsporen en fixen.

  • Mini-enquêtes

Uiteindelijk is directe feedback van bezoekers de beste manier om je website te optimaliseren. Met Hotjar kan je één tot enkele vragen stellen die je ook makkelijk weer kunt exporteren naar bijvoorbeeld Excel. Ideaal voor quick fixes!

Google Ads campagne Online marketing bureau

Onze prijzen

Onderstaande prijzen gelden bij gebruik van Google Tag Manager. Prijzen zijn excl. Btw.

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?