Internationale ambities?

Verkopen over de grens

Ambities om internationaal te gaan verkopen? Your Digital Minds helpt je op weg met conversies over de grens, of je nu een webshop hebt of juist diensten aanbiedt.

Over de grens gaan verkopen?

Je kan op diverse manieren je omzet verhogen. Over de grens gaan verkopen is hier een van. Nederland is ten slotte maar een klein land en zijn er diverse grote landen (en afzetmarkten) in de buurt. Wanneer je in het buitenland gaat verkopen is het van belang om goed na te denken over je plan van aanpakj. Onder andere de (digitale) logistiek, taal en financiën zijn zaken om goed over na te denken. Wil je bijvoorbeeld via internationale marketplaces gaan verkopen of juist via je eigen website?

Your Digital Minds helpt je graag met het beantwoorden van deze vragen om zo tot een concrete internationale verkoopstrategie te komen.

 

Internationaal verkopen

Onze prijzen

Ieder bedrijf heeft andere ambities. Daarom kunnen wij voor deze service geen prijsindicatie geven. Vraag gerust een offerte aan of plan een kennismaking in zodat wij een op maat gemaakte offerte kunnen maken.

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?