Linkbuilding Bureau

Verhoog je domein autoriteit.

linkbuilding uitbesteden? Your Digital Minds helpt je op weg met de linkbuilding van jouw website. Verhoog je autoriteit en kom hoger in de zoekresultaten dan je concurrenten.

Linkbuilding uitbesteden?

De afgelopen jaren hebben we veel bedrijven helpen groeien in de zoekresultaten door middel van linkbuilding. Een goede linkbuilding strategie zorgt voor een hogere ranking in zoekmachine resultaten zoals Google & Bing. 

Your Digital Minds biedt diverse linkbuilding paketten aan om zo de autoriteit van jouw domein te laten groeien. Toe aan echte online groei? Bekijk dan hieronder de standaard pakketten die wij aanbieden in abonnement vorm. Wil je een op maat gemaakt offerte? Neem dan gerust contact op met Your Digital Minds, jouw linkbuilding partner.

Linkbuilding bureau Your digital minds

Onze prijzen

Wij bieden verschillende linkbuidling pakketten aan. Prijzen zijn excl. Btw.

Een op maat gemaakte offerte nodig? Klik dan hier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Veel gestelde vragen over Linkbuilding:

Hoeveel kost Linkbuilding?

De kosten van linkbuilding is geheel afhankelijk van de ambities van het bedrijf. Een kleiner budget voor online marketing betekend direct minder backlinks. Wil jij jouw dromen waarmaken? Dan is ons advies voldoende geld vrij te maken voor linkbuilding aangezien  zo’n 50% van je online zichtbaarheid bepaald wordt door je domeinautoriteit en dus door linkbuilding.

Hoe kan ik de domein autoriteit van mijn website achterhalen?

Dit is op diverse manieren mogelijk. Wij hebben een partnership met aHref, daarom bevelen wij ook deze ook aan. Vie aHref kan je eenvoudig je domein autoriteit controleren en volgen. Tevens krijg je ook inzichtelijk welke websites backlinken naar jouw website.

Hoe effectief is linkbuilding?

Diverse onderzoeken laten zien dat zo’n 50% van de domein autoriteit wordt bepaald door de hoeveelheid websites die naar jouw website linken. Het is dus heel effectief! Over het algemeen ga je na een maand resultaat zien van linkbuilding. Het is wel belangrijk dat constant nieuwe links toegevoegd worden, anders zal de domein autoriteit vanzelf weer gaan dalen. Wij adviseren dan ook om een langere tijd gebruik te maken van onze linkbuilding pakketten. 

Hoe werkt linkbuilding?

Linkbuilding is een zoekmachine optimalisatie techniek die uw zoekmachine ranking verhoogt. Links zijn een van de belangrijkste manieren waarop algoritmen van zoekmachines de relevantie van een pagina bepalen. Het hebben van een goed aantal links naar een website geeft aan dat de inhoud daar waardevol is.

Is linkbuilding nog steeds belangrijk?

Linkbuilding is belangrijk voor het succes van een website omdat het, zoals gezegd, een van de belangrijkste rankingfactoren is bij elke zoekmachine. De meeste zoekopdrachten op internet beginnen bij een zoekmachine, en de meeste mensen die deze zoekopdrachten uitvoeren klikken op een van de eerste drie zoekresultate

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?