Website layouts

Website op maat voor jouw business

Opzoek naar een website voor jouw business? Dan zit je bij Your Digital Minds op het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse kant en klare layouts die wij binnen een week voor jouw business online kunnen hebben. Hieronder staan de diverse layouts gesorteerd op branche. Klik op de layout dit je wilt zien en check of deze bij jouw business past.

Assurantie Website maken

Assurantie Website

Verzekeren en hypotheken

Nieuwe website voor jouw assurantie kantoor nodig? Your Digital Minds heeft kant en klare websites voor je klaar liggen tegen een vast tarief per maand.

Kapper website maken

Kapper Website

Visite kaartje voor jouw kapperszaak

Toe aan een snelle goed vindbare website met alle tools die jij nodig hebt om je kapperswinkel te laten groeien? Check onze kappers template en start met het groeien van je kapperswinkel.

Tandarts website maken

Tandarts website

Laat je klanten glimlachen

Een modern bedrijft kan niet meer zonder goed werkende website. Bekijk onze pre-made tandarts templates.

Autodealer website maken

Autodealer website

Verkoop nog meer auto’s

Tegenwoordig is het makkelijk om door het hele land een nieuwe of gebruikte auto aan te schaffen waardoor de concurrentie moordend is. Daarom is het belangrijk om een goed functionerende website te hebben die goed zichtbaar is voor je klanten.

yoga website maken

Yoga website

Krijg meer lokale bekendheid

Heb jij je eigen yoga studio en wil jij je klanten beter kunnen informeren klaar voor echte groei? Maak dan gebruik van deze layout, speciaal ontworpen voor yoga studio’s.  

Horeca website maken

Restaurant website

Laat online zien hoe lekker jouw eten is 

Veel potentiële klanten Zoeken eerst online naar het geschikte restaurant voor hun avond. Daarbij is het van belang dat jouw website vindbaar is en tevens ook aansluit bij de look en feel van jouw restaurant. 

Coaching Website Bouwen

Coaching website

Laat klanten online kennis met je maken 

Ben jij een lifestsyle, carrière of andere coach? Dan ben je waarschijnlijk niet de enige. Het is belangrijk dat je goed vindbaar bent en tevens gelijk goed uitstraalt wat je wilt uitstralen.  

fitness website maken

Fitness website

Voor fitness studios en personal trainers

Heb jij een eigen fitness studio of ben je personal trainer? Wil je groeien en nieuwe klanten aanspreken? Dan ontkom je niet aan een eigen website. Neem vandaag nog contact op en heb binnen 5 dagen jouw eigen website. 

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?