WordPress & Woocommerce Bureau

Online zichtbaarheid

Your Digital Minds helpt je op weg met je nieuwe website of webshop. Van bestaande website optimaliseren optimaliseren tot het opzetten van een WordPress website of Woocommerce webwinkel. 

Online zichtbaar zijn?

De afgelopen jaren hebben wij diverse bedrijven online zichtbaar gemaakt doormiddel van WordPress. WordPress is een van de grootste en meest gebruikte online website platform.

Of je nu een bestaande website hebt en deze geoptimaliseerd wilt hebben of een geheel nieuwe website nodig hebt. Het team van Your Digital Minds helpt je graag verder. Heb je een nieuwe webshop nodig? Dan kan dit via Woocommerce opgezet worden. Woocommerce draait op het WordPress platform en is flexibel qua kosten, plugins en andere integraties. Zo koppel je een Woocommerce webshop eenvoudig aan Google Ads en andere externe applicaties.

wordpres website of woocommerce webshop bouwen

Onze prijzen

Wij bieden verschillende WordPress pakketten aan. Prijzen zijn excl. Btw.

Een op maat gemaakte offerte ontvangen? Klik op de knop hieronder en we komen er zo snel mogelijk op terug!

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Veelgestelde vragen WordPress & Woocommerce

Hoe werkt Google Analytics 4?

Google Analytics 4 (GA4) werkt in tegenstelling tot de huidige Universal Analytics (UA) op basis van een event-driven model. Dit zorgt ervoor dat je website traffic net op een andere manier gemeten wordt. De sessies en pageviews worden van elkaar losgekoppeld en er wordt een series van events extra gemeten.

Wanneer moet ik overstappen op Google Analytics 4?

Vanaf de zomer in 2023 vervalt Universal Analytics en zal iedereen overgestapt moeten zijn op Google Analytics 4. Als je je data jaar op jaar met elkaar wilt vergelijken raden we dus aan om uiterlijk de zomer van 2022 te beginnen met het aanmaken van GA4. Dit kan tot 2023 gewoon naast de huidige versie van Analitycs (UA) blijven draaien.

Hoe stel ik e-commerce tracking in op GA4?

Dit gaat net iets anders in zijn werk als met Universal Analytics. We helpen je hier graag mee verder. Voor Enhanced E-commerce Tracking (aan te raden voor alle webshops) verwijzen we je door naar ons Large pakket voor GA4 implementatie. Dit pakket is terug te vinden als je iets naar boven scrollt op deze pagina.

Kan GA4 naast mijn huidige Analytics draaien?

Zeker! Je kunt een GA4 property maken naast je bestaande Universal Analytics property. 

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.