SEO Bureau

Search Engine Optimization

Your Digital Minds helpt je hoger te ranken in Google. Op een gezonde en duurzame manier: door middel van SEO. Van technisch advies tot zoekwoorden onderzoek.

SEO uitbesteden?

De afgelopen jaren hebben we veel bedrijven helpen groeien door middel van SEO. Zowel op het gebied van online zichtbaarheid als conversies.

De werkzaamheden verschillen. Bij het ene bedrijf gaat het om het opzetten van de basis qua content. Hierbij is het belangrijk om eerst een goede concurrentie analyse te doen, met aansluitend een zoekwoordenonderzoek. Met dit zoekwoordenonderzoek wordt gekeken naar bijvoorbeeld zoekvolume en concurrentie per relevant keyword. Ook kan er een keyword gap analyse worden gemaakt. Hiermee wordt er gekeken naar ‘content gaten’ die je met je concurrentie hebt. Dit kan inspiratie bieden voor het schrijven van nieuwe content.

Ook op gebied van technische SEO geven we je graag advies. Ben je bijvoorbeeld internationaal actief met verschillende domeinen? Zorg er dan voor dat je hreflang tags goed staan ingesteld. Op deze manier voorkom je dat bijvoorbeeld het Nederlandse domein in de Belgische zoekresultaten terecht komt. Of andersom.

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Een greep uit ons portfolio.

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?