Looker Studio Bureau

Google Data Studio wordt Looker Studio.

Data-driven keuzes maken

Your Digital Minds helpt je op weg met je Data Analyse. Of het nou gaat om het opzetten van nieuwe Looker Studio dashboards en koppelingen met bijvoorbeeld Google Analytics en Microsoft Ads, of het optimaliseren van bestaande Looker Studio dashboards.

Google Looker Studio uitbesteden?

Het gebruik van data speelt al vele jaren een grote rol in de online marketing wereld. Online marketing zonder data dashboard kan eigenlijk niet meer in deze tijd. Er zijn enkele veelgebruikte tools om deze data mee te verzamelen en te visualiseren. Looker Studio (voorheen Google Data Studio) is een van de meest populaire onder MKB’ers. Dit vanwege het feit dat er al veel koppelingen zijn met andere (Google) kanalen. 

Wat kan je dan met zo’n Looker Studio dashboard? Van alles! Wil je simpelweg je bezoekersinfo per afgelopen 30 dagen zien, vergeleken met de 30 dagen ervoor? Of met dezelfde periode vorig jaar? kan geregeld worden! Ook complexere dashboards maken we graag voor je. Denk aan een KPI Overview waarin al je belangrijke cijfers als omzet, traffic, conversie%, ROAS en gemiddelde orderwaarde naar voren komen. Wil je je Data Analyse uitbesteden? Neem dan contact op, we helpen je graag verder!

Hieronder een voorbeeld van een dashboard dat we voor een klant gebouwd hebben om specifiek de prestaties van Google Ads in kaart te brengen. Dit dashboard wordt automatisch bijgewerkt en is altijd bereikbaar voor de klant.

Google Ads campagne Online marketing bureau

Onze prijzen

Wij bieden verschillende Looker Studio pakketten aan.

Prijzen zijn excl. Btw.

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Veelgestelde vragen Google Data Studio

Wat kan ik allemaal zien in een Google Data Studio Dashboard?

Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Er zijn automatische koppelingen met bijv. Google Analytics, Google Ads en Microsoft Ads. Maar als je je ‘netto’ sales data uit je eigen CMS wil zien in een dashboard, kan dat ook met een export. 

Waarom Google Data Stadio?

Google Data Studio is een laagdrempelige tool om je data analyse in te maken. Wij kunnen het voor je opzetten en je daarna begeleiden in het maken van je eigen eerste dashboards. 

Wat moet ik met al die data?

Op basis van data kan je op gebied van online marketing keuzes onderbouwen. Twijfel je om het ene product te pushen, of toch dat andere product? Laten we samen de data in duiken om te kijken wat je beste optie is!

Kost Google Data Studio geld?

Los van de kosten voor het aanmaken van nieuwe dashboards zitten er geen abonnementskosten aan vast. Dit in tegenstelling tot tools als PowerBI, waarbij je wel maandelijkse kosten hebt. Ideaal om mee te beginnen dus.

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?