Google Tag Manager implementatie

Weet wat je klanten doen.

Your Digital Minds helpt je op weg met de installatie en optimalisatie van Google Tag Manager. Of je nu al gebruikt maakt van Google Tag Manager of hier een start in wilt maken. 

Google Tag Manager uitbesteden?

Wil je gebruik maken van Google Tag Manager omdat je ook gebruik wilt maken van Google Analytics, Google AdWords of andere third party applicatie? Dan helpt Your Digital Minds jou hier mee op weg. De installatie van Google Tag Manager met diverse tags wordt al snel een ingewikkeld verhaal. Zeker als je nu alle tags nog handmatig op je website hebt staan. Om die reden begrijpen wij de behoefte om de gehele implementatie uit te besteden heel goed.

Weten wat je bezoekers doen

Door middel van de installatie van  verschillende tags kan precies getrackt worden wat bezoekers doen op jouw website. Dit kan onder andere met de integratie van Google Analytics en Hotjar tags. Ook bij het adverteren op Google is het van belang om de juiste tags geïnstalleerd te hebben via Google Tag Manager. Hiermee zorg je ervoor dat Google weet wie jouw website bezocht heeft en hoe deze personen opnieuw bereikt kunnen worden met advertenties.

 

Google Tag Manager Bureau

Onze prijzen

Een op maat gemaakte offerte nodig? Klik dan op “Vraag offerte aan” en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat maakt ons uniek?

Netwerk met specialisten

Strategisch partner

10+ Jaar ervaring

Transparant

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?