WordPress website sneller maken

Snelle website: hogere conversie

Your Digital Minds helpt je je WordPress website sneller te maken. Geen lage score meer in Page Speed Insights. Vraag hieronder een offerte aan en ontvang een aanbod op maat!

WordPress site sneller maken

Heb je hulp nodig bij het versnellen van je WordPress website? We helpen je graag op weg! Niks is vervelender voor je bezoekers dan een trage website. Consumenten worden steeds ongeduldiger en wachten niet meer tot de volledige pagina is geladen. Het versnellen van je website heeft dan ook direct impact op belangrijke cijfers als:

  • Bounce rate
  • Gemiddelde tijd op website
  • Conversieratio

Vooral dit laatste cijfer heeft veel impact op je bedrijfsvoering. Of het nu directe omzet is, of het verzamelen van leads. Wacht daarom niet langer met het sneller maken van je website!

 

Hoe snel is mijn website?

Dit is gemakkelijk in kaart te brengen. Google heeft een tool (klik hier) waarmee je de snelheid van je website kan zien. Vul je website URL in en er komen twee scores uit rollen: één voor mobiele apparaten en één voor desktops. Beide scores zijn belangrijk, maar de focus ligt tegenwoordig vooral op mobiel. Dit omdat er simpelweg meer bezoekers op sites terecht komen via hun mobiel ten opzichte van desktop.

 

Wat kan ik zelf doen?

Als je weinig WordPress ervaring hebt kan je zelf zeker je website wat minder traag maken. Denk bijvoorbeeld aan zaken als het comprimeren van je afbeeldingen of wisselen van hosting provider.

 

YDM helpt je WordPress website naar een score van 85+

We hebben een netwerk aan Developers klaar staan om jouw WordPress website sneller te maken! Tot op heden hebben we nog nooit een Page Speed Insights score afgeleverd onder de 85/100. Dit is dan ook onze garantie aan jou. Interesse in het sneller maken van je website? Vraag hieronder een offerte aan en we komen zo snel mogelijk bij je terug met een passend aanbod!

 

Page Speed Insights

Onze prijzen

Wij bieden verschillende pakketten aan als het gaat om het sneller maken van WordPress websites. Draait je website op een ander CMS zoals Magento of Drupal? Vraag dan onderaan een op maat gemaakte offerte aan! Prijzen zijn excl. Btw.

Een op maat gemaakte offerte nodig? Klik dan hier en wij nemen binnen 5 dagen contact met je op!

Wat maakt ons uniek?

Netwerk Met Specialisten

We hebben diverse specialisten in dienst. Hierdoor kunnen wij jou snel verder op weg helpen met je online marketing.

Google Ads Partner

YDM is Google Partner. Dit wil zeggen dat wij geaccrediteerd zijn door Google om campagnes uit te voeren.

Google Shopping Ads

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van Google Shopping Campagnes. Verhoog direct de conversie van je webshop.

Transparantie & Eerlijke Prijzen

Geen kleine lettertjes en transparantie in onze werkzaamheden en prijzen.

Vraag een gratis Quick Scan aan

Geheel vrijblijvend binnen 5 werkdagen in je inbox!

Klanten

Een greep uit ons portfolio.

Let’s Get Started

Klaar voor groei & verandering? Laten we samen de conversie verhogen.

Open chat
💬 Contact opnemen?
Hi 👋
Kunnen wij jou helpen?